Generelt om Europa
Europajollen er en spennende og utfordrende seilbåt med stort fartspotensiale. Båten har i mange år vært en naturlig overgang etter Optimisten for dem som ønsker å seile enmannsjolle. Båten passer godt for både jenter og gutter da seil og mast kan tilpasses individuelt.

Europajolleseiling i Tønsberg Seilforening
Tønsberg Seilforening har stolte tradisjoner i Europaklassen. I 1992 vant Linda Anderse OL-gull og vi har tatt flere VM medaljer i klassen. For oss er det naturlig at dette miljøet utvikler seileren videre og gir nye kunnskaper og ferdigheter til seileren.
Treningen foregår på torsdager, med regattatrening på tirsdager. Vi er også aktive på helgesamlinger og annen aktivitet utenfor egen forening.

Hvor kan jeg skaffe meg en Europajolle
Det finnes bruktbåter og man kan kjøpe nye båter. En bruktbåt koster fra 25.000 kr, mens en ny båt koster 60.000 kr.

Kontaktpersoner Europa:

Funksjon Navn Telefon Epost